Banner valentijn

11e editie Ouderen Valentijnsdiner

Op vrijdag 16 februari was het atrium van Villa California weer omgetoverd tot een sfeervol restaurant voor alweer de 11e editie van het Ouderen Valentijnsdiner.

Vlak na Valentijnsdag genoten zo’n honderd dames en heren op leeftijd van een heerlijk diner en elkaars gezelschap. De gasten kwamen onder andere uit Overschie, Ridderkerk, Leiden en zelfs uit Roosendaal. Met dit uitje naar Villa California in Barendrecht waren ze er eindelijk weer even uit!

De bediening, gastheren en -vrouwen aan iedere tafel en het keukenpersoneel hebben de gasten wederom een fantastische avond bezorgd. Deze 11e editie was extra speciaal, omdat ook Omroep Max deze avond aanwezig was. Dankzij het programma ‘Max maakt mogelijk’ hebben de gasten genoten van een optreden van The Triolettes. Deze drie dames verraste de gasten met meerstemmige uitvoeringen van jazz-standards van onder andere Ray Charles en Frank Sinatra.

Zichtbaar genietend van alle aandacht en het lekkere eten voelden de gasten zich al snel thuis en kon er tussen de gangen door genoten worden van optredens van Ger Vos. DJ Jo draaide daarbij ook nog eens “gouwe ouwe” verzoeknummertjes en wist daarmee de gasten al vroeg op de avond te verleiden tot een heuse polonaise!

Kortom: een zeer geslaagde avond, mogelijk gemaakt door de bedrijven in Villa California en de vele vrijwilligers.

Meer nieuws van Touch!