vc-event

Bijzondere ontmoeting in de Villa

Op donderdag 10 november 2016 was het weer tijd voor het jaarlijkse netwerkevenement in Villa California. Samen met de andere hoofdsponsors Jan Dirk Stouten en Zano verzorgde Touch Incentive Marketing dit business evenement. Het was opnieuw een geslaagde editie met verhalen van boksster Nouchka Fontijn en topondernemer Harald Swinkels, de opening van de nieuwe fitnessruimte, een overheerlijke wijnproeverij en een workshop van Jan Dirk Stouten!

Workshop Meer dan Werk
Voorafgaand aan het plenaire gedeelte hadden relaties de mogelijkheid om zich aan te melden voor de workshop Meer dan Werk. In deze workshop vertelde Jan Dirk Stouten over hoe hij met zijn bedrijf mensen uit de bijstand in zes weken terug brengt op de arbeidsmarkt. Voor een select groepje ging hij dieper in op zijn interessante verhaal en besprak de kansen voor andere bedrijven.

Tussen 16:00 en 17:00 arriveerden de eerste gasten. Een overheerlijke wijnproeverij stond klaar voor de liefhebbers. Alle vragen die gasten wilden stellen over de wijn werden beantwoord door twee échte wijnkenners.

Het Goede Doel
Uiteraard was er ook weer aandacht voor een goed doel. Dit jaar is gekozen voor het goede doel S.V. Gio. S.V. Gio is een sport- en leerclub van Giovanni van Bronckhorst, waar kinderen van het basisonderwijs een goede start maken voor de middelbare school. Een echte club met Gio zelf als hoofdtrainer en zijn vrouw Marieke als onderwijsadviseur. Bij S.V. Gio werken kinderen uit groep 7 en 8 met een leerachterstand via een onderwijs- en sportprogramma aan hun zelfvertrouwen en toekomst.

haraldswinkels

In gesprek met Jan Dirk Stouten
Nouchka Fontijn, de boksster die zilver won tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, deed als eerste haar verhaal. Met leuke anekdotes ging ze dieper in op de vraag of ze nu zilver heeft gewonnen of juist goud heeft verloren.

Harald Swinkels, oprichter en CEO van de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE), pakte hierna het podium. Een verhaal waaruit bleek dat vertellen over alles wat onderweg misgaat, vaak veel interessanter en leerzamer is dan verhalen over louter succes.


nouchska

Opening Villa California Gym
Als laatste was het tijd om de nieuwe fitnessruimte van Villa California officieel te openen. Een korte bokspartij tussen Dennis van den Berg en Nouchka Fontijn diende als symbolisch startschot.

De avond is afgerond met een gezellige netwerkborrel, waarin gasten uiteraard zijn voorzien van een hapje en een drankje.

Alle aanwezigen: bedankt voor jullie komst en we zien jullie uiteraard graag volgend jaar weer!

Meer nieuws van Touch!