Vraag vanuit ANWB

Hoe kunnen ANWB winkelmedewerkers worden gestimuleerd om nieuwe ANWB leden te werven én bestaande ledenpakketten te upgraden?

ANWB Wegenwacht Rally

Aan Touch is de opdracht verstrekt om een spaarprogramma te ontwikkelen voor de medewerkers van ANWB winkels door heel Nederland.

Aanpak touch

Voorafgaand aan het programma hebben alle ANWB winkelmedewerkers een uitgebreide training doorlopen. De parate kennis en knowhow werd vervolgens middels het online programma via Mystery Shopping en de Vraag van de Week getest en beloond.

Online spaarpunten

Daarnaast worden winkels automatisch beloond met online spaarpunten voor het behalen van hun maandelijkse targets. Deze spaarpunten kunnen vervolgens weer worden verzilverd voor tal van belevenissen, cadeaus en leuke teamuitjes. Daarnaast strijden de drie best presterende teams voor een fantastische hoofdprijs.

De Wegenwacht Rally maakt gebruik van de door Touch in eigen huis ontwikkelde LoyaltyPoint Software.

Resultaten

Al na de eerste week namen alle winkels actief deel aan het programma en werden de verbeterde prestaties door een groot gedeelte van de winkels zichtbaar.

Wilt u meer weten over deze case of hoe een loyalty strategie voor uw bedrijf kan bijdragen aan een verhoogde medewerker betrokkenheid en winstgevendheid?

Neem dan contact op met onze Loyalty & Incentive specialist, Toon van Gastel

Benieuwd in welke situatie en op welk moment een consumentenpromotie of incentive het beste ingezet kan worden om de prestaties van een merk of bedrijf te verbeteren? Touch kijkt graag samen naar de mogelijkheden!