Vraag vanuit Beckers

Hoe kan IZICO-Beckers de rechtstreekse relatie met zakelijke eindklanten optimaliseren via een nieuw ontwikkelde ‘Scan for Points’ app?

MY BECKERS SPAARPROGRAMMA

Aanpak touch

Als fabrikant van het merk Beckers levert IZICO in de Nederlandse en Belgische markt een divers snackaanbod aan cafetaria’s en sportkantines. Eerder heeft IZICO een spaarprogramma voor deze doelgroep opgezet genaamd; “Beckers Spaarplan”. IZICO heeft ervoor gekozen dit programma af te laten lopen en te starten met een vernieuwend initiatief, dat meegaat met de tijd.

Het resultaat is MyBeckers: een spaarprogramma met een mobiele ‘Scan for Points’ app, waarmee klanten QR-codes op de Beckers verpakkingen kunnen scannen en direct punten verdienen. IZICO heeft Touch gevraagd om de volledige invulling en fulfilment van het programma te verzorgen.

De mobiele app is gekoppeld aan LoyaltyPoint, de door Touch in eigen huis ontwikkelde software.

Kleding voor in de cafetaria

Speciaal voor het MyBeckers spaarprogramma heeft Touch kleding voor in de cafetaria of sportkantine aan het assortiment toegevoegd. Deelnemers kunnen sparen voor polo’s en schorten, bedrukt met hun eigen logo!

Resultaten

IZICO heeft met het MyBeckers spaarprogramma inclusief mobile app

  • een unieke tool in handen waarmee gebruiksgemak voor de eindklant is geoptimaliseerd
  • de rechtstreekse relatie met de zakelijke eindklanten versterkt
  • Beckers actief onder de aandacht gebracht bij de zakelijke eindklanten
  • onderscheidend vermogen t.o.v. de concurrentie gecreëerd
Wilt u meer weten over deze case of hoe een loyaliteitsprogramma met mobile app voor uw bedrijf kan bijdragen aan een verhoogde klanttevredenheid?

Neem dan contact op met onze Loyalty & Incentive specialist, Toon van Gastel of bel naar 010-292 06 66.

Benieuwd in welke situatie en op welk moment een consumentenpromotie of incentive het beste ingezet kan worden om de prestaties van een merk of bedrijf te verbeteren? Touch kijkt graag samen naar de mogelijkheden!