FUNDEALS

Iedereen vindt het leuk om voordelig te kunnen genieten van een uitje!

Fundeals geeft tot wel 70% korting bij de leukste uitstappen in de Benelux! Van theatervoorstellingen, pretparken, dierentuinen en musea tot kartbanen, wellness en bioscopen.

Met Fundeals ontvangt de kaarthouder tot maar liefst 70% korting op de leukste uitstappen in de Benelux en Duitsland. Met deze premium voordeelkaart worden klanten of medewerkers pas echt verrast!  

 

Fundeals_3D kaart

FUndeals

Fundeals is inzetbaar als exclusief promotieartikel voor elke doelgroep en elke sector. Het is een flexibel inzetbaar kortingsconcept met een snelle time-to-market. De kaart is zowel digitaal als fysiek leverbaar en is geheel in eigen look en feel in te zetten. Creëer dus eenvoudig en snel een duidelijke meerwaarde en positieve associatie met een merk of bedrijf bij ieder gebruik van de Fundeals Voordeelkaart!

Met een consumentenwaarde van € 39,95 voor een lidmaatschap van één jaar heeft Fundeals een hoge belevingswaarde, maar deze kaart is beschikbaar met zeer aantrekkelijke B2B-voorwaarden. 

Informeer nu naar de mogelijkheden!

Meer weten over Fundeals?
Bekijk de website: www.fundeals.be

WIST JE DAT...

Touch Promotions naast Fundeals ook andere mogelijkheden in het portfolio heeft? 
Bekijk Dinnerdeals of onze tailor made premiums !

Geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende sales campagne op maat met Fundeals? Onze Senior Project Manager Thomas de Vleeschauwer weet hier alles van! 

 

Thomas de Vleeschauwer

Senior project manager