• Home
  • IMA Members Meeting groot succes!
banner groepsfoto

IMA Members Meeting groot succes!

Donderdag 11 januari was het zo ver, de jaarlijkse IMA Europe Members Meeting. Ditmaal hadden Touch en SwingGroup (BE) de eer het evenement te organiseren in Rotterdam!

Allereerst dank aan alle aanwezigen, mede dankzij jullie hebben we een record gevestigd. Maar liefst 110 professionals op het gebied van Loyalty & Incentive Marketing hebben deelgenomen aan dit evenement. Hieronder een kort verslag van het evenement. Er volgen spoedig meer foto’s van het evenement en een link naar de presentaties die deze dag zijn gegeven.

Het programma
De dag begon met een rondvaart door de haven met de Koninklijke Roeiersvereniging in Rotterdam. Met het schip voeren we door de Rotterdamse haven onder het genot van een uitgebreide lunch. Na de rondvaart vertrokken we met de gehele groep naar de panoramazaal van het Inntel hotel.

Na een kort welkomstwoord door Dominique (Touch) en Gunther (SwingGroup) trapte Gabi Kool, voormalig Loyalty Personality of the Year, de middag af met een presentatie over de Latest Global Loyalty Trends. Hierin vertelde hij het publiek onder andere over het nieuwe ‘Shake & Win’ concept in Azië.


Samsung Academy
Vervolgens presenteerde Ferry Konter van Samsung Electronics het zeer interessante en uitgebreide loyaliteitsprogramma Samsung Academy. Tijdens zijn presentatie gaf Ferry antwoord op de vraag hoe Samsung Academy, door inzet van e-learning en rewards, brand engagement en sales results boost onder resellers.

Na een korte pauze was het tijd voor de presentatie van KBC Bank. Hierin vertelde An Vermaelen hoe KBC rekening houdt met haar ‘affluent customers’ om hun loyaliteit te vergroten.

Het formele deel van de middag werd afgesloten met een presentatie van Florian Dirkse over zijn zeilreis over de wereld en hoe hij via die reis bij de Ocean Cleanup terecht is gekomen. Een inspirerend verhaal waarmee hij het publiek de boodschap meegaf altijd je dromen te volgen, ook op professioneel gebied.


Borrel in de Euromast
Voor het tweede deel van het programma verplaatste de groep zich naar de Euromast. Dit gebeurde op typisch Rotterdamse wijze; met de watertaxi! Hier konden alle aanwezigen netwerken onder het genot van hapjes en drankjes, gesponsord door ICI Paris XL.

Het volgende IMA evenement zal plaatsvinden op 22 maart in Dublin. Heb je interesse om deel te nemen aan dit evenement? Kijk dan op www.imaeurope.com/events. Hier vind je ook de evenementenkalender voor 2018.

Meer nieuws van Touch!