MEDEWERKERS

Erken en beloon medewerkers

Doordachte, zinvolle prikkels motiveren medewerkers om de manier waarop ze denken, werken en handelen te veranderen. Met behulp van unieke belonings- en programmasoftware faciliteert Touch in alles wat er nodig is om medewerkers te inspireren en de loyaliteit onder medewerkers te verhogen.

Alle succesvolle medewerkersprogramma’s draaien om één essentieel ding: blije medewerkers zijn betrokken en productieve medewerkers. Een van de belangrijkste onderdelen van gelukkige werknemers is dat ze erkend en beloond worden voor het werk dat zij doen. Touch helpt graag om medewerkers op een hoger niveau te laten presteren.

Touch combineert de kennis én operationele mogelijkheden om medewerkers middels een gestructureerd programma continu te prikkelen, inspireren en belonen. Zo kan de manier waarop men handelt en werkt positief veranderd worden. Touch ondersteunt organisaties met het ontwikkelen en uitvoeren van het gehele programma aan de hand van een eigen loyalty software; LoyaltyPoint®. Van het opzetten van een briefing en doelstellingen, tot het ontwikkelen van het beloningsmechanisme en de communicatie onderdelen.

Geïnteresseerd in een loyaliteitsprogramma voor medewerkers? Laat je inspireren door onderstaande cases of neem direct contact op! 

 

onze cases

Touch biedt altijd een passende loyaliteitsoplossing; voor elke doelgroep in elke sector.
Bekijk hier enkele van onze cases:

Geïnteresseerd in een loyaliteitsprogramma voor medewerkers? 

Neem contact op met onze loyaliteitsexpert; Toon van Gastel of bel naar 06 – 206 390 90

Loyalty Expert - Toon van Gastel - Product Manager Loyalty - Touch Incentive Marketing

Toon van Gastel

Product Manager Loyalty