LoyaltyPoint®, een allround loyalty Software & Service Applicatie

Op zoek naar een toonaangevende software-oplossing om snel en eenvoudig een krachtig loyaliteitsprogramma op te zetten en te beheren? Een direct beschikbare oplossing die alle functies biedt die nodig zijn om een loyaliteitsprogramma echt succesvol te maken? In dat geval heeft Touch het perfecte antwoord: LoyaltyPoint®.

Op basis van jarenlange ervaring met loyalty en incentive marketing heeft Touch LoyaltyPoint® ontwikkeld; een eigen loyalty software pakket. LoyaltyPoint® is een bewezen kwalitatieve webbased loyaliteitsoplossing. Hiermee worden organisaties in staat gesteld om op structurele wijze in te spelen op loyaliteitsdoelstellingen middels een loyaliteitsprogramma. Zo kan er meer rendement uit de doelgroep behaald worden. Deze gespecialiseerde loyalty software en service applicatie is snel en eenvoudig inzetbaar als verlengstuk van een webshop, app, intranet of als standalone oplossing!

Een loyaliteitsoplossing voor elke markt en elke doelgroep

Zet snel en gemakkelijk een compleet loyaliteitsprogramma op met deze gespecialiseerde loyalty software en service applicatie! Alle modules van deze loyaliteitssoftware zijn flexibel in te zetten. Hierdoor is een loyaliteitsprogramma op basis van LoyaltyPoint®-software altijd afgestemd op specifieke bedrijfsbehoeften. Denk bijvoorbeeld aan een loyaliteitsprogramma voor consumenten of medewerkers, een e-learning incentive programma of een keuze cadeau shop. 

LoyaltyPoint® is een passende oplossing voor elke doelgroep. Het biedt een snelle time-to-market, diverse mogelijkheden tot integraties met bestaande IT platformen en uitgebreide en flexibele functionaliteiten voor zowel de gebruiker als de beheerder. Of er nu een snelle tactische marktoptie nodig is of een strategisch lange termijn-programma, Touch Incentive Marketing heeft altijd een oplossing op maat!

0
klanten gingen jou voor
0 +
actieve programma's
0 +
deelnemers
0 %
naar wens

een greep uit ons aanbod

Een oplossing voor elke doelgroep in elke sector met de loyalty software van Touch; LoyaltyPoint®.
Laat je inspireren door enkele van onze cases!

Vraag een gratis demonstratie aan

De loyaliteitssoftware van Touch wordt op dit moment al toegepast in de sectoren Telecom, Energiemarkt, Retail, Petrol en Financiële Dienstverlening. Bedrijven als ING, Greenchoice, Remeha en Total maken succesvol gebruik van LoyaltyPoint®

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze loyaliteitssoftware? Vraag een gratis demonstratie of workshop aan of neem contact op.

Loyaltypoint; loyalty software

Maak kennis met de modules van deze loyalty software

Een loyaliteitsprogramma op basis van de in-house LoyaltyPoint®-software bestaat altijd uit een aantal vaste onderdelen, welke samen de fundering van het platform vormen. Daarnaast omvat deze loyaliteitssoftware een aantal optionele modules, zoals e-learning, gamification of marketing automation. Bekijk de modules hier! 

 

Loyalty Software -LoyaltyPoint Modules - Webportal & persoonlijke login -Touch Incentive MarketingLoyalty Software -LoyaltyPoint Modules - Webportal & persoonlijke login -Touch Incentive Marketing
webportal & persoonlijke login
Het webportal biedt een spaarsysteem waarin deelnemers worden beloond met spaarpunten. Deze beloningsmomenten zijn volledig te automatiseren, maar ook actiematig in te zetten, bijvoorbeeld door middel van e-learning of fysieke gift vouchers.

Daarnaast beschikt elke deelnemer over een persoonlijk spaaraccount, waarin punten en voorkeuren worden bijgehouden. Hierdoor zijn gepersonaliseerde aanbiedingen mogelijk.
Loyalty Software - LoyaltyPoint Modules - Spaarassortiment -Touch Incentive MarketingLoyalty Software - LoyaltyPoint Modules - Spaarassortiment -Touch Incentive Marketing
Spaarassortiment
Touch biedt een direct beschikbaar spaarassortiment met keuze uit meer dan 1.000 A-merk artikelen. In de incentive webshop kunnen deelnemers gespaarde punten verzilveren, optioneel met bijbetaling. Deze module beschikt over geavanceerde mogelijkheden voor personalisatie en segmentatie. Daarnaast is het ook mogelijk om punten bij te kopen voor snellere verzilvering.
Loyalty Software - LoyaltyPoint Modules - Warehousing & Fulfilment -Touch Incentive MarketingLoyalty Software - LoyaltyPoint Modules - Warehousing & Fulfilment -Touch Incentive Marketing
warehouse & fulfilment
Touch beschikt over een eigen warehouse met meer dan 1.000 A-merk producten, welke direct inzetbaar zijn in de spaarshop. Vanuit dit magazijn wordt alles van top tot teen geregeld vanaf het moment dat er een bestelling binnen komt tot de bezorging bij de deelnemer. Daarnaast biedt Touch een bestelmodule met Track & Trace.

Op aanvraag is het ook mogelijk om communicatie te personaliseren door bijvoorbeeld het toevoegen van een bedankt-brief of retourformulier.
Loyalty Software - LoyaltyPoint Modules - Interactieve Modules -Touch Incentive MarketingLoyalty Software - LoyaltyPoint Modules - Interactieve Modules -Touch Incentive Marketing
Interactieve modules
Ga de interactie aan! Met deze interactieve kennis & poll - module kunnen bedrijven inspelen op de kennis of meningen van klanten of medewerkers. Deelnemers worden beloond met extra punten door het juist beantwoorden van online vragen.

Er kan hierbij een competitieve omgeving gecreëerd worden op basis van Rankings en/of Targets.
Loyalty Software - LoyaltyPoint Modules - Email Marketing -Touch Incentive MarketingLoyalty Software - LoyaltyPoint Modules - Email Marketing -Touch Incentive Marketing
emailmarketing
Interactie met de doelgroep is essentieel om de loyaliteit aan een merk of bedrijf te verhogen. Dankzij de ingebouwde e-mail module wordt de doelgroep continu bij het loyaliteitsprogramma betrokken en gemotiveerd om actief deel te nemen door punten te verzilveren of juist extra punten te verzamelen, bijvoorbeeld d.m.v. een korte kennisquiz. Deze actieve programmacommunicatie weet deelnemers te boeien, te binden en te behouden.
Loyalty Software - LoyaltyPoint Modules - Realtime Dashboarding - Touch Incentive MarketingLoyalty Software - LoyaltyPoint Modules - Realtime Dashboarding - Touch Incentive Marketing
realtime dashboarding
Het performance Dashboard voorziet in een overzicht waarin alle programmastatistieken in één oogopslag overzichtelijk zijn. Denk hierbij aan de traffic per dag, per week of zelfs per regio

LoyaltyPoint® voldoet aan de laatste veiligheidseisen inzake data en privacy wetgeving en is compliant met de Europese Privacy Verordening (GDPR / AVG).
Loyalty Software - LoyaltyPoint Modules - Klanten Database - Touch Incentive MarketingLoyalty Software - LoyaltyPoint Modules - Klanten Database - Touch Incentive Marketing
Klanten database
De backend van LoyaltyPoint® biedt volledig inzicht in een uitgebreide klantendatabase. Deze module is ontwikkeld om klantprofielen te analyseren voor optimaal klantinzicht.

LoyaltyPoint® voldoet aan de laatste veiligheidseisen inzake data en privacy wetgeving en is compliant met de Europese Privacy Verordening (GDPR / AVG).
Loyalty Software - LoyaltyPoint Modules - Helpdesk - Touch Incentive MarketingLoyalty Software - LoyaltyPoint Modules - Helpdesk - Touch Incentive Marketing
Helpdesk Tel & email
Door middel van een online FAQ en een deskundige helpdesk op basis van eigen e-mailadres en/of telefoonlijn hoeft jouw organisatie zich geen zorgen te maken over de afhandeling van vragen of klachten. De klantenservice wordt volledig in stijl van jouw programma verzorgt.

Touch ontzorgt jouw organisatie hier compleet in!
Let's get in Touch - Contact Touch Incentive Marketing

Benieuwd hoe LoyaltyPoint® kan helpen? 

Onze loyalty expert Toon van Gastel kijkt graag naar de mogelijkheden en vertelt hierbij alles over de loyalty software.

Neem contact op via toon.vangastel@touchincentive.nl of bel 010 – 292 0666.

Loyalty Expert - Toon van Gastel - Product Manager Loyalty - Touch Incentive Marketing

Toon van Gastel<br>Product Manager Loyalty