Naamswijziging Touch Tickets

Met trots delen wij u mee dat, door de groei van de organisatie en daarmee de uitbreiding van onze diensten, wij besloten hebben per 1 maart 2016 de naam Touch Tickets te wijzigen in Touch Consumer Promotions (TCP). Deze nieuwe naam, met uiteraard een bijpassend nieuw logo, vertegenwoordigt een breder aanbod dan alleen Tickets.

Deze wijziging heeft alleen betrekking op de bedrijfsnaam. Er is dus geen nieuwe BV opgericht.

Wat verandert er voor u?

  1. De door u tot op heden ontvangen facturen kunt u gewoon betalen op de gebruikelijke bankrekening ten name van Touch Tickets. Met ingang van 1 maart 2016 ontvangt u de facturen vanuit ons bedrijf met de nieuwe tenaamstelling, Touch Consumer Promotions. De bankrekening zal niet veranderd worden.
  2. Indien u leverancier van ons bent, verzoeken wij u in het vervolg uw facturen te richten aan Touch Consumer Promotions.

Een nieuwe naam, een nieuwe uitstraling, maar wel de vertrouwde service en kwaliteit! Touch Consumer Promotions is klaar voor de toekomst!

Voor eventuele vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 010 – 497 11 21.

Wij danken u voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,Het Touch Consumer Promotions team
KvK Nummer: 57705240

Meer nieuws van Touch!