OVER TOUCH

Specialist op het gebied van promoties en incentives

Touch Promotions ontwikkelt en voert promoties en incentive-campagnes uit die mensen en organisaties inspireren om een verbeterde prestatie te leveren.

Met meer dan 20 jaar ervaring is Touch een specialist op het gebied van de ontwikkeling en uitvoering van high perceived value promoties en incentive marketing. Touch bedient zowel BtoB, BtoC als BtoE doelgroepen.

Touch wordt gedreven door positiviteit en optimisme. En een incentive is iets positiefs! Het is het juiste cadeau op het perfecte moment. Het stimuleert en motiveert mensen om in beweging te komen en beter te presteren. Het doel van Touch is dan ook het ontwikkelen en uitvoeren van creatieve loyaliteitsoplossingen die de doelstellingen voor marketing, acquisitie, verkoop en loyaliteit van onze klanten realiseren. Alle disciplines zijn in huis en daardoor is Touch hét full-service incentive marketing bureau van de gehele Benelux. Daarom neemt Touch niet alleen de verantwoordelijkheid over de strategische elementen, maar ook over de incentive content, IT, fulfilment en project management.

De aankomende jaren blijft Touch zijn leiderschapspositie in de Benelux versterken, terwijl de onderneming ook internationaal blijft groeien.

life is a gift!

Touch wordt gedreven door positiviteit en optimisme. En een incentive is iets positiefs! Het is het juiste cadeau op het juiste moment. Het stimuleert en motiveert mensen om in beweging te komen en het zorgt ervoor dat mensen positief openstaan voor verandering.

Touch gelooft niet dat het altijd een duur of groot cadeau dient te zijn. Het gaat om ontwapende effect van het gebaar.

Het is de glimlach, het goede gevoel en de waardering…

life is a gift - Touch Incentive Marketing - Loyalty en Incentive Specialist

Meer over touch

Loyalty experts

LET'S GET IN TOUCH

Benieuwd naar ons jonge en gedreven team van loyalty experts? Maak hier kennis!

 

Vacatures

VERSTERK het touch-TEAM

Ben jij een gepassioneerde en betrokken teamspeler? Dan horen wij graag van jou!

 

CASES

ONTDEK ONZE OPLOSSINGEN

Bekijk hoe Touch voor elke doelgroep in elke sector een passende campagne ontwikkeld!

 

Benieuwd in welke situatie en op welk moment een consumentenpromotie, incentive of loyaliteitsprogramma het beste ingezet kan worden om de prestaties van een merk of bedrijf te verbeteren? 

Touch kijkt graag samen naar de mogelijkheden!