Renault_contract getekend_v2

Renault Nederland en Touch tekenen vierjarig contract!

Renault Nederland en Touch Promotions Nederland verstevigen samenwerking en tekenen vierjarig contract!

Al sinds 2017 werken Renault Nederland en Touch Promotions Nederland samen aan spraakmakende activatiecampagnes voor het merk Renault.
De prettige samenwerking van de afgelopen jaren krijgt een vervolg: partijen verlengen hun samenwerking en sluiten een vierjarige overeenkomst!

De samenwerking zal voornamelijk bestaan uit het optuigen van verschillende activatiecampagnes. Denk hierbij aan de Renault Wintercheck, waar Renault-rijders bij een kwaliteitscontrole van hun voertuig bij een Renault-dealer een cadeau ontvingen; de Renault EropUit Voordeelpas. Hiermee kreeg de klant namelijk de hele winterperiode tot wel 70% korting op tal van activiteiten. Klanten die lid waren van het loyaliteitsprogramma My Renault, maakten bovendien óók kans om een compleet verzorgd verblijf te winnen in Villages Nature® Paris bij Disneyland Paris®. Deze succesvolle campagne heeft een finaleplaats bemachtigt in 2 categorieën bij de Loyalty Magazine Awards 2019, namelijk ‘beste loyaliteitscampagne van het jaar’ en ‘beste lange termijn loyaliteitsinitiatief’.

Renault Nederland en Touch Promotions Nederland kijken uit naar de voorzetting van deze succesvolle samenwerking.

Meer nieuws van Touch!