Rick Haak_30 under 40

Rick Haak winnaar top ’30 under 40′ Loyalty Magazine Award 2019’!

Loyaliteit wordt opnieuw uitgevonden en de mensen die het werk doen zijn jong, energiek, baanbrekend, uitdagend en opwindend. De Loyalty Magazine Awards selecteren elk jaar 30 mensen onder de 40 jaar, die out of the box denken en de bestaande regels uitdagen op het gebied van loyaliteit. Rick Haak, Managing Director bij Touch Incentive Marketing is geselecteerd voor deze prestigieuze Top 30 Under 40. Met deze benoeming behoort Rick dit jaar tot de Top 30 van Loyalty Experts wereldwijd.

Rick Haak was Manager Klantloyaliteit bij ING Bank Nederland van oktober 2011 tot september 2015. Tijdens deze periode was hij verantwoordelijk voor ‘ING Rentepunten’. Dit spaarprogramma is mede onder zijn leiding uitgegroeid tot hét loyaliteitsprogramma van Nederland.

In september 2015 maakte Rick de overstap naar de bureauzijde en startte als Commercieel Directeur bij Touch Incentive Marketing; een bekende speler op het gebied van loyaliteit en promoties. Gedurende zijn tijd bij Touch heeft Rick de organisatie verder geprofessionaliseerd door interne processen en IT-platformen te optimaliseren. Dankzij de actieve samenwerking met diverse opdrachtgevers heeft hij daarnaast ook meerdere loyaliteitsprogramma’s kunnen verbeteren en toonaangevende nationale promoties kunnen creëren.

Touch-oprichter Dennis van den Berg over de nominatie: ‘Rick verdient de nominatie, want hij realiseert dagelijks de acquisitie, retentie en behoud doelstellingen van onze klanten. Met Rick gaan we een mooie toekomst tegemoet zowel in Nederland als internationaal!’.

Meer nieuws van Touch!