TICKETING

Iedereen vindt het leuk om voordelig te kunnen genieten van een uitje!

Ticketdeal

Verras klanten met een eenmalige ticketactivatie en genereer extra online of 
in-store traffic 

Ticketcampagne

Creëer een unieke en onderscheidende propositie met een ticketcampagne

ticketing software

Beheer eenvoudig een eigen ticketplatform dankzij gespecialiseerde ticketing software

Onze cases

Benieuwd naar de verrassende ticketdeals van Touch Tickets?
Laat je inspireren door onderstaande cases!

eenmalige ticketactivatie of een onderscheidende ticketcampagne

Touch Tickets heeft een netwerk van meer dan 300 activiteitenlocaties in Nederland, België en Duitsland. Denk hierbij aan attractieparken, dierentuinen, musea,  sauna’s, bioscopen en vele andere activiteiten. 

Dankzij deze sterke partnerships kan Touch altijd een ticketdeal aanbieden die feilloos aansluit bij de doelstellingen, doelgroep en periode in het jaar. Hierbij garandeert Touch een unieke ticketpropositie in de afgesproken actieperiode. Dit kan een eenmalige aanbieding zijn of een grootschalige ticketcampagne. 

Touch ontzorgt volledig door het uit handen nemen van de contractering van diverse uitjes, het opstellen van een (jaarrond) campagnekalender en het aanleveren van een compleet contentpakket.

ticketing software

Op basis van jarenlange ervaring heeft Touch een eigen ticketing software pakket ontwikkeld. Deze gespecialiseerde ticketing software biedt alle bouwstenen om snel en gemakkelijk een compleet ticketing portal op te zetten. 

WIST JE DAT...

Touch sinds mei 2017 de officiële ticketpartner van Albert Heijn is?

Touch verzorgt de jaarrond campagnekalender voor Albert Heijn. Denk hierbij aan unieke ticketdeals met partijen zoals Disneyland® Paris, Roompot Vakanties, CenterParcs, De Beren Restaurants, Flywise en vele anderen!  Daarnaast is Touch volledig verantwoordelijk voor de grootschalige zomercampagne waar klanten sparen voor het 2e kaartje gratis bij meer dan 300 verschillende uitjes. 

Geïnteresseerd in een spraakmakende ticketdeal voor jouw doelgroep? Onze Account Manager Stef Zantman vertelt je graag meer! 

Stef Zantman

Account Director
Touch Tickets Logo