beeld Finalist Loyalty Awards 2019

Touch Incentive Marketing finalist Loyalty Magazine Awards 2019!

Renault Nederland en ING zijn in samenwerking met Touch Incentive Marketing genomineerd als finalisten voor de Loyalty Magazine Awards 2019 in maar liefst 3 categorieën! De Loyalty Magazine Awards vieren uitmuntendheid, innovatie en succescases in de loyaliteitsindustrie in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De Awards, gecreëerd door Loyalty Magazine, hebben gereageerd op een verlangen in de loyaliteitssector om de prestaties te vieren van bedrijven en organisaties die uitblinken en het buitengewone bereiken. Touch Incentive Marketing en Renault Nederland hebben in 2018 meerdere malen hun handen ineen geslagen, met een absolute klapper aan het einde van het jaar; de Renault Wintercheck-campagne. Deze succesvolle campagne heeft zich weten te nomineren voor 2 categorieën bij de Loyalty Magazine Awards, namelijk:
  • Best Loyalty Marketing Campaign of the Year
  • Best Long-Term Loyalty Programme
Bekijk de case hier! Daarnaast hebben Touch Incentive Marketing en ING het afgelopen jaar hard gewerkt aan de overgang van het verouderde ING Rentepunten naar een modern loyaliteitsprogramma toegankelijk voor alle klanten van ING, namelijk ING Punten. Deze transformatie heeft een nominatie opgeleverd in de categorie:
  • Best Loyalty Programme of the Year – Financial Services
Nu is het afwachten begonnen. Een panel van onafhankelijke experts uit de branche beoordelen alle deelnemende cases. De winnaars zullen bekend worden gemaakt op dinsdag 18 juni 2019 in de  historische Tower of Londen. Meer weten over de Loyalty Magazine Awards? Kijk op https://www.theloyaltymagazineawards.com/

Meer nieuws van Touch!