Banner HBVK

Touch Promotions Nederland lanceert de Health & Beauty Voordeelkaart!

Touch Promotions Nederland lanceert de Health & Beauty Voordeelkaart! Deze voordeelkaart is een exclusief promotieartikel met unieke kortingen op de beste health- en beauty locaties en op tal van producten, behandelingen en sporten.

Maak een mooie en gezonde levensstijl gemakkelijk!
Verras klanten of medewerkers met de Health & Beauty Voordeelkaart. Dit lidmaatschap biedt de beste kortingen bij bekende health-, beauty-, wellness-, én sportlocaties door heel Nederland. Met meer dan 1.500 aangesloten locaties is er altijd een uniek voordeel in de buurt. Geef een extra incentive cadeau en plaats tegoed op de voordeelkaart. Een mooie stimulans voor een gezonde levensstijl en tegelijk een prachtig cadeau voor klanten of medewerkers!

Inzetbaar als exclusief promotieartikel
De Health & Beauty Voordeelkaart is inzetbaar als exclusief promotieartikel voor elke doelgroep en elke sector! Het is een flexibel inzetbaar kortingsconcept; zowel digitaal als fysiek leverbaar en met een snelle time-to-market. Creëer dus eenvoudig en snel een duidelijke meerwaarde en positieve associatie met een merk of bedrijf bij ieder gebruik van de Health & Beauty Voordeelkaart!

Dit lidmaatschap is beschikbaar met zeer aantrekkelijke B2B-voorwaarden. Lees hier meer of neem contact op via sales@touchpromotions.nl voor meer informatie en een overzicht van de deelnemende partijen. Bekijk het platform op www.beautyvoordeelkaart.nl. 

 

Meer nieuws van Touch!