mm2016

Mystery Mountain groot succes

DESTIL Mystery Mountain was wederom een groot succes! 

Op zaterdag 10 september vond de derde editie van DESTIL Mystery Mountain plaats. De deelnemers zijn een groot avontuur aangegaan door zich in te schrijven voor een onbekende uitdaging op de fiets of lopend. Touch was dit jaar wederom trotse sponsor van dit evenement!

Dit jaar hebben 88 deelnemers de Passo dello Stelvio bedwongen voor het goede doel. Het was weer een ongekend zware en grensverleggende uitdaging, maar de deelnemers hebben samen maar liefst een bedrag van €115.325,- opgehaald met hun top prestatie! De opbrengst zal ten goede komen aan het goede doel Orange Babies.

Eén van de deelnemers was onze eigen Toon van Gastel, die namens Touch heeft deelgenomen aan Mystery Mountain. Hij heeft maar liefst 3 keer de Stelvio beklommen. Hiermee heeft hij ruim 5.000 hoogtemeters gefietst!

Reünie in Villa California

Op 13 oktober zullen de deelnemers samen terugblikken op Mystery Mountain 2016. Op deze avond wordt er ook een tipje van de sluier opgelicht over Mystery Mountain 2017! Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Touch en zal worden gehouden in ons eigen pand, Villa California.

Wilt u deelnemen aan deze avond? Neem dan contact met ons op via info@touchincentive.nl of bel naar 010-292 0666.

Meer nieuws van Touch!